Ova godina je po broju vožnji već bolja od prošle, iako skoro četiri meseca nismo radili zbog unapređenja sistema gondole, a očekujem za dvogodišnjicu postojanja, u januaru, i očekuje petsto hiljaditog putnika, rekla je danas na Torniku Bojana Božanić, direktorka JP Gold gondola.
Na današnjem otvaranju zimske sezone, na krajnjoj stanici gondole na Torniku, predstavljeni su autentični domaći specijaliteti, hrana, sokovi, čajevi, kao i „Branč u vazduhu“ koji će se služiti oko podneva i „Gondola gel za usne“ sastavljen na biljnoj bazi, koji će biti u ponudi na trasi Gold gondole.
„Gondola baštini očuvanje i zaštitu životne sredine, promoviše lokalne proizvode u formiranju jednog integrisanog turističkog proizvoda i ideju da bude dostupna za sve kategorije stanovništva. Ideja je da što više promovišemo lokalne, prirodne proizvode, jer su zdravi stilovi života u fokusu gondole, a oslobađanje od stresa je ovde zagarantovano“, navela je Božanić.
Srbiju posetilo za 11 meseci 87,3 posto više stranih turista nego prošle godine
Preuzmite android aplikaciju.