Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Овако изгледа улаз у једну новосадску зграду – какав је ваш? (ФОТО)

Украси, сјајне свећице, шљокице, конфете и још много тога нам украшава празничну атмосферу не само у нашем дому, неретко и у улазу зграде.
Фото: Градске инфо

Празнично улепшавање врло често се прелива и на остала животна окружења, осим традиционално украшеног града, такође се украшавају канцеларије и простори у којима радимо, а све чешће и улази у стамбене зграде.

Иако звучи детиње, божићно и новогодишње расположење нам и те како значи, још ако се станари потруде и укључе у подухвату декорисања, то само значи да у том улазу живе сложне комшије.

Изгледа да је то случај и са улазом Булевар ослобођења 49, улазом за који станари сматрају најлепше окићеним у Новом Саду.
Фото: Градске инфо

Ми не бисмо били ми, да нисмо отишли и проверили ову тезу, а по свему судећи, задивили смо се трудом и маштом свих учесника тог малог уметничког пројекта.

Таквим украшавањем, умножавамо радост коју осећамо поводом божићних и новогодишњих празника која је подједнака и код деце и одраслих, кажу из тог улаза.

Украшавањем, та атмосфера се само шири и прелива, како би се деца, станари и сви гости који долазе, обрадовали и уживали у надолазећим празницима, за Градске инфо каже Драгица Смрека, управница зграде.

Иако је ово вишегодишња пракса, потрудили су се да њихов улаз буде најпразничнији до сад, уз светлеће ирвасе, борове гране, јелкице и топле патуљке.
Фото: Градске инфо

„Наравно. Увек су ту најмлађи станари који са великом радошћу и усхићењем од нашег улаза праве чаролију. Уз поделу пакетића деци и ђацима, као награда за све добро што су чинили током целе године, кићење је код нас традиција и траје већ годинама“, рекла је Драгица.

Сав тај сјај, бљештавило и шаренило боја, без обзира на укус, пружа нам позитивност и еуфорију за надолазећу годину, која ретко кога заобиђе.

Из тог улаза кажу да је празнични дух присутан већ почетком децембра, а да кићење креће половином месеца када се прве лампице постављају на своје место, све у циљу да се празнични занос одржи што дуже.
Фото: Градске инфо

„Комшије се увек обрадују и подрже сваку нову идеју. Изузетна слога чини да сваки посао прерасте у задовољство“, каже Драгица.

У времену празника свако заслужује да бар у тих неколико недеља осећа празничну позитиву, а оваквим украшавањем немогуће јој је одолети.

Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо

Позивамо вас да нам пошаљете фотографије ваших улаза, како би након празника објавили најлепше сређене улазе у току новогодишње ноћи.

Prisetimo se nezaboravnih novogodišnjih reklama za kafu sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.