Почетна > Србија
Србија

Присетимо се незаборавних новогодишњих реклама за кафу са Миленом Дравић и Драганом Николићем (ВИДЕО)

Новогодишњи празници и атмосфера која долази са њима у нама пробуде неке посебне емоције, поготово када се присетимо неких реклама уз које смо уживали када смо били млађи. Један такав серијал реклама, за који смо убеђени да га се сви сећају, јесте онај за ‘’Grand’’ кафу са Миленом Дравић и Драганом Николићем.

Ова новогодишња кампања први пут је реализована давне 2002. године, а двоје великана српског глумишта са њом су нам још више прирасли за срце.

Постоји неколико реклама, а када кренете да их пуштате једну за другом просто ће вам бити тешко да одлучите која вам је из датог низа најдража.

Док су се Милена и Драган опуштали у ушушканости њихове завејане брвнаре, на врата су им позвонили изненадни гости, групица Деда Мразова.

Милена их као и свака српска домаћица веома лепо угошћава и дочекује, док Драгану ова посета и није била толико неопходна.

Они у брвнари остају све време током празника, а Драган покушава да смисли начине како да им културно скрене пажњу на то да би требало да оду. Коначно, 16. јануара у веселом возу певајући крећу својој кући, након чега Драган и Милена закључују да им је нешто празно и тужно без њих.

Од те посете, ствара се једна лепа традиција, да Деда Мразови посећују породицу Николић сваке године у време празника, а када једном не дођу, Милена и Драган одлазе код њих на Северни пол, јер празнична кафица у добром друштву не сме да се пропусти.

Ideje za novogodišnje poklone u “Super Vero“ i “Jumbo“ prodavnicama (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.