Почетна > Србија
Србија

Вулин: Вучић дао нову идеју о стварању српског пута

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин рекао је данас да председник Србије Александар Вучић прокрчио пут ка једној нормалној Србији и показао да постоји и трећи пут- српски пут.
Фото: Танјуг/ОМК МУП Републике Србије

Говорећи о формирању владе, министар унутрашњих послова је на ТВ Пинк истакао да је најбитније да Владу Србије чине искључиво српски министри, а не да је уређују амбасадори.

„Битно је да Владу Србије не формирају и не уређују амбасадори, битно је да Владу Србије не уређују обавештајне службе, битно је да њихове уцене и њихови напади не одлучују ко ће бити министри и да у Влади Србије нема ни једног министра који није српски министар, то је важно, то је суштина“, истакао је министар унутрашњих послова

Вулин је истакао да је српски блок и српски пут једна снажна политика коју је формулисао и понудио председник Вучић о којој српски народ тек треба да размишља.

„Александар Вучић је заиста прокрчио пут ка једној нормалној Србији. Александар Вучић је у Скупштини Републике Србије показао да постоји и трећи пут – српски пут. То је пут који није пут ни оних који би да се предамо Европској унији и постанемо члан НАТО пакта и да напустимо Републику Српску и Косово и Метохију нити је то пут оних који не виде шта је реалност. Александар Вучић је дао једну снажну понуду и политику о којој тек народ у Србији треба да размишља. Дао је потпуно нову идеју о стварању трећег пута – српског пута, српског блока, савеза људи који брину о Србији и српском народу“, истакао је министар унутрашњих послова.

Napreduje izgradnja obilaznice oko Beograda – Sektor B6 (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.