Почетна > Србија
Србија

Вучић захвалио Маклеод на доприносу јачању односа Србије и Уједињеног Краљевства

Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадорку Уједињеног Краљевства у Србији Шан Маклеод и захвалио јој што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа две земље.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић

Вучић је, како је написао на Инстаграму, посебно истакао заједнички рад на пројекту Моравски коридор, први ауто-пут у Европи који је финансирала британска агенција УК Еxпорт Финанце и који, како је навео, остаје важан симбол партнерства и сарадње између две земље.

Вучић је амбасадорки пожелео много успеха у будућем раду, захваливши јој на томе што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа Србије и Уједињеног Краљевства.

„Захвалио сам амбасадорки Маклеод на ангажовању током мандата, а посебно на томе што смо заједно пратили остваривање једне велике визије и величанственог пројекта какав је Моравски коридор, први ауто-пут у Европи који је финансирала британска агенција УК Еxпорт Финанце и који остаје важан симбол партнерства и сарадње између наше две земље.

Пожелео сам амбасадорки много успеха у будућем раду, захваливши јој још једном на томе што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа Србије и Уједињеног Краљевства“, написао је Вучић на Инстаграму.

Brnabić: Građani će biti zadovoljni novim merama

Преузмите андроид апликацију.