Почетна > Србија
Србија

Вучић: Појавићу се у Народној скупштини и одговарати на сва питања

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је понудио разговор и консултације свим политичким актерима како би их упознао са свиме са чиме се Србија сучава, али да су поједини то одбили и најавио да ће се појавити у Народној скупштини како би одговарао на сва питања.
Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic

Вучић је у видео поруци објављеној на Инстаграм налогу нагласио да је пре два дана рекао истину о свим проблемима са којима се Србија суочава по питању КИМ.

„Ниста нисам скривао од вас. Рекао сам како и колико смо се борили и како намеравамо да се боримо у будућности за нашу земљу“, навео је Вучић.

Он је додао да је понудио свим политичким актерима разговор и консултације како би се упознали са притисцима и свиме са чиме се Србија суочава.

„Рекли су да не зеле да разговарају или бар добар део њих не жели јавну манифестацију, представу за своје политичко деловање. Жао ми је сто нису разумели да је држава важнија од политичких интереса било које странке, било кога од нас. Моја обавеза је да поштујући парламент изађем у сусрет свим њиховим захтевима. Појавићу се у Народној скупстини, одговарати на сва питања и борити се за Косово и Метохију и нашу Србију“, поручио је Вучић.

Он је уз то написао да „држава Србија и њени интереси увек морају да буду испред страначких и појединачних“.
„Само заједно и уједињени можемо да се изборимо за бољу будућност наше земље“, поручио је Вучић.

“Osmeh” Vojvodine – Podiže investicioni potencijal (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.