Почетна > Србија
Србија

Вучић: Очекујем да ћемо за 25 дана имати фантастичну вест за Ниш

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Нишу да очекује да ће за мање од месец дана имати нову фантастичну вест за Ниш, и додао да је вест везана за једну од реномираних и највећих компанија са којом се преговара.
Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

„Очекујем да за 20-25 дана имамо фантастичну вест за Ниш“, рекао је Вучић одговарајући на питања новинара након обележавању почетка радова на изградњи фабрике аустријске компаније Палфингер у Нишу.

Поводом тога што се чује да је Србија позната као земља кранова, да смо на првом месту у смислу инвестиција, Вучић је на питање новинара шта може да каже о инвестицијама до краја године и у наредној, додао да не сме даље да говори о великој инвестицији која се очекује у Нишу.

„Не могу да кажем док не завршимо разговоре, ако се изјалови бићу крив, али тешко да ће се изјаловити, много смо прешли у преворима са најреномиранијом и највећом компанијом, ако то буде тако, ето ме опет да вас обавестим“, рекао је Вучић и додао да и Чачак ускоро очекује нова инвестиција.

Он је рекао да Нишлије имају разлог за радост и да је много срећан због тога и додао да он не води те разговоре, али да аплаудира онима који то раде.
„Биће то велика вест за Ниш и видимо се за месец дана“, поручио је председник Нишлијама и додао да ће Србија бити најбоља у регину по инвестицијама.

Vučić na obeležavanju početka radova na izgradnji fabrike Palfinger u Nišu

Преузмите андроид апликацију.