Početna > Srbija
Srbija

Vučić obišao hotel „Biogor“ kod Paraćina

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas hotel „Biogor“ u naselju Sisevac kod Paraćina čija je izgradnja u toku, a vrednost investicije je oko 4,5 miliona evra.
Foto: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav

Vučića su dočekali ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ministarka turizma Tatjana Matić, vlasnici hotela, građani.

„Mnogo vam je lepo ovde, mnogo ulažete“, konstatovao je Vučić i dodao da je potreban bolji put kako bi dolazilo više ljudi.

Taj put mogao bi da košta oko dva miliona evra.

Vlasnica hotela zahvalila je predsedniku Vučiću na dolasku, ističući da je tu u poseti bio samo još jedan predsednik, pre čak 60 godina, te da je on jedini koji je skoro došao.

Kada bude završen, hotel „Biogor“ u okviru kompleksa Sisevac terme biće luksuzni hotel koji će se, prema rečima Bobana Ilića, vlasnika kompanije RM Stubica koja je investitor, prostirati na oko 10.000 kvadrata.

Hotel će, rekao je Ilić za Tanjug, imati četiri zvezdice i 50-ak soba i apartmana od kojih će neki imati i đakuzi kade na terasama.

Foto: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav

Naveo je da će od dodatnih sadržaja postojati tri konferencijske sale, te da je u planu teretana, kao i spa i velnes centar sa šest sauna, koje će imati pogled na prirodu.

U okviru hotela, naveo je, postojaće i unutrašnji bazeni, đakuzi, spoljašnji bazeni, a postojeći restoran će biti renoviran.

Inače, u okviru kompleksa Sisevac terme već postoje olimpijski bazen sa termalnom vodom, restoran, prirodno okruženje za decu, veštačko jezero, izletište, reka Crnica i ribnjaci.