Почетна > Србија
Србија

Вучић обишао хотел „Биогор“ код Параћина

Председник Александар Вучић обишао је данас хотел „Биогор“ у насељу Сисевац код Параћина чија је изградња у току, а вредност инвестиције је око 4,5 милиона евра.
Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav

Вучића су дочекали министар пољопривреде Бранислав Недимовић, министарка туризма Татјана Матић, власници хотела, грађани.

„Много вам је лепо овде, много улажете“, констатовао је Вучић и додао да је потребан бољи пут како би долазило више људи.

Тај пут могао би да кошта око два милиона евра.

Власница хотела захвалила је председнику Вучићу на доласку, истичући да је ту у посети био само још један председник, пре чак 60 година, те да је он једини који је скоро дошао.

Када буде завршен, хотел „Биогор“ у оквиру комплекса Сисевац терме биће луксузни хотел који ће се, према речима Бобана Илића, власника компаније РМ Стубица која је инвеститор, простирати на око 10.000 квадрата.

Хотел ће, рекао је Илић за Танјуг, имати четири звездице и 50-ак соба и апартмана од којих ће неки имати и ђакузи каде на терасама.

Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav

Навео је да ће од додатних садржаја постојати три конференцијске сале, те да је у плану теретана, као и спа и велнес центар са шест сауна, које ће имати поглед на природу.

У оквиру хотела, навео је, постојаће и унутрашњи базени, ђакузи, спољашњи базени, а постојећи ресторан ће бити реновиран.

Иначе, у оквиру комплекса Сисевац терме већ постоје олимпијски базен са термалном водом, ресторан, природно окружење за децу, вештачко језеро, излетиште, река Црница и рибњаци.