Почетна > Србија
Србија

Вучић честитао Бин Заједу на избору за новог председника УАЕ

 Председник Србије Александар Вучић упутио је данас личну поруку владару Абу Дабија шеику Мохамеду бин Заједу Ал Нахјану у којој му је честитао на избору за новог председника Уједињених Арапских Емирата.
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

„Екселенцијо, поштовани пријатељу, желим да вам упутим најсрдачније честитке на избору за ову најодговорнију од свих дужности, уверен да ћете својом мудрошћу и искуством наставити да водите ваш народ путем мира и сваког добра и напретка. И у временима највеће туге и изазова, живот нас учи да морамо да наставимо часним путем славних претходника и предака. На том путу нас увек чекају бројне обавезе и искушења, чинећи успон много тежим, али и сваку победу и успех – много већим и сјајнијим“, наведено је у поруци.

Вучић је рекао да је, „познајући његову одлучност, смиреност у доношењу одговорних одлука и врхунско знање настало на искуству у тешким временима, сигуран да ће водити свој народ у још бољу и перспективнију будућност“, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника републике.

„Користим ову прилику да вас још једном уверим да ћете на том путу и даље имати Србију као поузданог партнера и, пре свега, као пријатеља који не узмиче ни онда када многи одустају или окрећу леђа. Уз најбоље жеље за сваку личну и државничку срећу и успех, примите, Екселенцијо, изразе мог најдубљег уважавања“, наводи се у поруци председника Вучића.

Petković: Neće gledati film da guraju Kosovo u međunarodne organizacije a da mi to nemo posmatramo

Преузмите андроид апликацију.