Почетна > Свет
Свет

Вучевић упутио подршку коалицији „За будућност Црне Горе“ на недељним изборима

Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић упутио је данас подршку коалицији „За будућност Црне Горе“ (ЗБЦГ) на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори.
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

„Упућујем искрену подршку коалицији ‘За будућност Црне Горе’ и нашим пријатељима Андрији Мандићу и Милану Кнежевићу на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори“, поручио је Вучевић.

Истакао је да су Нова српска демократија и Демократска народна партија „странке српског народа“ и да „са Српском напредном странком деле исто мишљење у погледу интереса Срба ма где они живели“, те да зато жели да истрају у остварењу пуних права, саопштено је из СНС.

„Посебно треба истаћи да овај политички савез има веома јасне ставове око бољих односа Црне Горе са Србијом, али и са целим регионом, као и око статуса Косова и Метохије, чиме поштују територијални интегритет Републике Србије. Сасвим се саосећају са својим сународницима ван Црне Горе и то је за свако поштовање“, навео је Вучевић.

Он је изразио уверење да ће ЗБЦГ освојити веома добар резултат и омогућити Србима да кроз извршну власт „коначно помогну Црној Гори на стази привредног и друштвеног развоја“.

„Дубоко сам убеђен да ће то Црној Гори донети политичку стабилност, а грађанима те земље бољи и квалитетнији живот“, поручио је председник СНС.

 

Volstrit džornal: Na Kubi će biti izgrađena kineska špijunska baza koja će ciljati SAD

Преузмите андроид апликацију.