Почетна > Нови Сад

Нови Сад Фудбал

Војводина представила два Николића

Фудбалски клуб Војводина од данас има двојицу нових чланова, а то су – Немања Николић и Урош Николић.
Фото: ФК Војводина

Немања Николић је већ наступао за Вошу у сезони 2019/20, а у каријери је наступао за Грбаљ, Ростов, Актобе, суботички Спартак, Партизан, Ал-Рид и Тобол. Он има 29 година игра на позицији централног нападача и потписао је уговор до јуна 2024.

„У разговору са председником, спортским директором и тренером могао сам да схватим да Воша има највеће могуће амбиције, а то је излазак у Европу. У прошлој сезони Воша није успела да оствари циљеве, имала је неочекиване резултате и ја се надам да ће ова сезона бити много успешнија. Верујем да ће тим бити јачи и да ће Војводина бити конкурент и у борби за титулу“, изјавио је Немања Николић.

Урош Николић игра на позицији офанзивног везног, има 28 година, а у Вошу стиже као слободан играч, пошто је раскинуо уговор са Макабијем из Тел Авива. Претходно је играо за Динамо Минск, Јагодину и Видеотон. Са Вошом је такође потписао уговор на две сезоне.

„Очекивања су велика јер је и пројекат такав, са највишим циљевима. Тренера Раставца познајем веома добро, коначно су нам се поклопиле коцкице да сарађујемо. Желимо да заузмемо што виши пласман на табели и да осигурамо Европу.За почетак је важно да се што пре уиграмо, сигуран сам да имамо одличну екипу, али идемо утакмицу по утакмицу“, рекао је Урош Николић.

Пре Немање и Уроша Николића, нови чланови екипе Милана Раставца постали су Радомир Милосављевић, Ив Бараје, док се са позајмице из Младости ГАТ вратио Милан Видаков.

Nikola Jokić konačno odlučio da li će igrati za Srbiju!

Преузмите андроид апликацију.