Почетна > Србија
Србија

Весић: У Бриселу велика победа Вучића за народ и државу

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић изјавио је да је председник Србије Александар Вучић током данашњих састанака у Бриселу показао стрпљење, доследност и спремност за компромис и однео велику победу за српски народ и државу.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић

““Показао је пре свега да је човек од речи а да је Србија поуздан партнер свима који поштују нашу земљу. Реакције из седишта ЕУ показују да чак и они који су признали супротно међународном праву самопроглашену независност КиМ поштују оно што Србија ради. То је велика победа председника Вучића и победа за цео наш народ и нашу државу““, поручио је Весић на друштвеним мрежама.

С друге стране, премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти показао је, како наводи Весић, све особине јефтиног политиканта, вишак сујете и заљубљености у себе и мањак разумевања за све друге, и пре свега недостатак осећаја за реалност.

““Пружам пуну подршку нашем председнику у жељи да сачува мир и стабилност који су преко потребни и грађанима Србије и целом региону”, поручио је Весић.

Vučić: Nismo uspeli da postignemo nikakav dogovor

Преузмите андроид апликацију.