Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Велики концерт Марка Луиса 18. новембра у Хали 2 Новосадског сајма

У периоду кад је концертна сезона стала, музичар Марко Лоуис је био врло креативан и објавио је албум „Слобода“, затим на изненађење многих албум са дечијим песама „Ја се зовем слон“ као и две песме инспирисане филмом „Нечиста крв“.
Фото: Иван Миладиновић

Летос се на фестивалу „Скале“ представио новом песмом „Бонита“ која је врло брзо допрла до слушалаца.

Дошло је време да се нове песме уживо представе и многобројној публици. После многих концерата широм региона, наставља се регионална турнеја „Freedom tour by Tuborg“ концертима у Новом Саду 18. новембра Хала 2 Новосадског сајма и 2.децембра у Панчеву у Аполу.

“ У претходном периоду сам био врло инспирисан и сада је време да све те нове песме, као и старе наравно, уживо представим публици. Бенд и ја једва чекамо да свирамо и да славимо музику на прави начин. Моја публика заједно са нама ужива на концертима, зато што зна да их очекује добра атмосфера, луда енергија, незаборавно музичко путовање. Радујем се сусретима“, рекао је Марко Лоуис, који ових дана завршава и нови албум „Бескрај 2 “ који планира да објави почетком следеће године.

Фото: LiveProduction

У склопу промоције предстојећег концерта, Марко је јуче, 13 новембра у Новом Саду на Тргу Слободе обрадовао случајне пролазнике уличном свирком изненађења.

Tipovi devojaka u novosadskim klubovima

 

Преузмите андроид апликацију.