Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Типови девојака у новосадским клубовима

Истина је да су Новосађанке даме и да имају манире, али то ни у једну руку не значи да се ради о женама које не воле и нису склоне да понекад “загину“ до јутра.
Фото: Pexels/Rodnae Productions

Елем, када дође до таквих момената, једино је битно добро се провести и не размишљати о свакодневним проблемима, а понекад ни о радном времену исписаном на вратима локала у коме се налазе.

Уколико се крећете по локалима и клубовима можете приметити да су одређени типови људи буквално ставили тапију на одређена места, те да временом сваки кафић искристалише своју циљну групу, односно типове момака и девојака који тамо долазе.

Типови девојака у новосадским клубовима:

Нафуране клинке

Овај део жена се фокусира на одмеравање мушке популације и ужива у томе да им, обично дођоши, пошто Новосађани нису смели, прилазе, али још више у томе да их одбијају. Код њих је циљ изласка добити потврду да си добра риба и нахранити свој его. Међутим, уколико им приђе добар фрајер, често се толико успале да га својим понашањем убрзо и отерају.

Највеселије

Ако мало размислите, приметићете да сви имамо неку такву тетку која ће се на сваком весељу попети на сто и пре него што се угасе светла. Она, обично, не попије ни капљицу алкохола, али када је неко осмотри са стране помислиће да је “одваљена“ због енергије којом одише.

Превише добра за тебе

Слично као и позерка, али ипак није. Позерка ће у неком моменту и да покаже да је живо биће и допустиће да је понесе атмосфера, уколико је у то склопу имиџа који је замислила, док ће “превише добра за тебе“ све време гледати све око себе са презиром, јер сви су остали смртници, неважни да би им се обратила.

Тек раскинула

Овакву девојку можете препознати по томе што је највеселија у локалу. Обично излази у пару са другарицом и скрхана разултатом пропале везе покушава да пронађе нову љубав која ће јој помоћи при пребољевању старе.

Ове девојке отворено дају дознања да је пожељно да им мушкарци приђу, међутим, често је једино што им треба мало пажње како би потврдиле да су и даље пожељне, а мушкарци се за џабе понадају да ће им се са њима посрећити.

Фото: Pexels/Adrienn
Нек сви знају да сам заузета

Заузете девојке ћете препознати по томе што су најлуђе у својој екипи, али када се екипи придружи нека мушка особа, она се повлачи са стране и којом год реченицом да јој се дечко који им се придружио обрати, она одговара: “Имам дечка!“

Маторке

Где су маторци, ту су и маторке. То су вам обично разведене жене које су после неколико година лошег брака поново окусиле слободу. Због тога су највеселије у целом локалу, привлаче пажњу и плене погледе јер имају довољно искуства да немају ону девојачку стидљивост, а још увек имају лепоту и шарм.

Не волим народњаке

Има мајицу “Хладног пива“, преврће очима на народњаке, али зато када попије коју чашицу више прва је која се пење на сто уз “Само пијан могу“.

Пијана

Иако су даме, умеју и Новосађанке да се “обездане“. У видно пијаним стањима обично можете срести тинејџерке или студенткиње које спас од испитног рока пронађу, разуме се, у чашици.

Иако на почетку вечери изгледају веома интересантно и занимљиво, можете приметити да у неком моменту нестану са журке. Да вам одамо тајну, то је вероватно зато што, негде у тоалету, “оверавају“.

Zoran Pernjaković – Novosađanin koji je osvojio jedan od najzahtevnijih vrhova Evrope (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.