Početna

Uslovi korišćenja

Pre korišćenja našeg veb sajta ili aplikacije, pažljivo pročitajte sledeće Uslove korišćenja, čiji je sastavni deo i Politika privatnosti.

Pristupajući ovom veb sajtu ili instaliranjem aplikacije, Vi bez ograničenja prihvatate ove Uslove korišćenja, kao i pravno obavezujući odnos koji se konstituiše između vas i Ognjana Starović PR Gradske info (u daljem tekstu Gradske info), koja je vlasnik ovog veb sajta.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na veb sajtu i aplikaciji koji su u vlasništvu Gradske info smatra se da ste upoznati sa Uslovima korišćenja.

Svi sadržaji objavljeni na sajtu su u isključivom vlasništvu Gradske info ili su u vlasništvu poslovnih partnera Gradske info, te se mogu jedino i isključivo koristiti za ličnu upotrebu, u nekomercijalne svrhe i na sopstvenu odgovornost.

Nije dozvoljeno umnožavanje, reprodukovanje, javno prikazivanje ili distribuiranje sadržaja ili bilo kog dela sadržaja sa sajta, bez prethodnog odobrenja ili pisane saglasnosti Gradske info.

Sadržaj sa veb sajta i aplikacije, kao i svi delovi sadržaja predstavljaju zaštićeno autorsko pravo koje pripada Gradske info, ili zaštićeno autorsko pravo trećih lica koja su prenela pravo korišćenja istih na Gradske info.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sadržaja dostupnog na sajtu, ili aplikaciji smatra se povredom autorskog prava i podleže materijalnom i krivičnom gonjenju.

Ovi Uslovi korišćenja stupaju na snagu dana 01.06.2021. godine i isti se u svakom trenutku mogu izmeniti od strane Gradske info bez posebne najave.

Izmena Uslova korišćenja stupa na snagu danom objavljivanja na veb sajtu.

 

ODRICANJE I OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

Sve informacije na našem veb sajtu i aplikaciji su predviđene u svrhu opšteg informisanja.

Mi se trudimo da informacije budu tačne i pouzdane, međutim, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu koja može nastupiti kao posledica oslanjanja na informacije koje se nalaze na našem veb sajtu ili aplikaciji.

Gradske info ne odgovara za sadržaje koji se pojavljuju na veb sajtu ili aplikaciji, a koji se objavljuju ili potiču od trećih lica.

 

OBAVEZE KORISNIKA

U cilju efikasnog, bezbednog i neometanog korišćenja sadržaja koji se nalazi na veb sajtu i aplikaciji nije dozvoljeno:

– objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje sadržaja koje je u suprotnosti sa važećom zakonskom regulativom;

– objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje uvredljivog, vulgarnog, pretećeg, rasističkog ili šovinističkog sadržaja, kao i sadržaja koji na bilo koji način može da prouzrokuje štetu bilo kom licu;

– objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo prouzrokovati štetu drugim licima;

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog, pravnog ili fizičkog lica;

– manipulisanje i zloupotreba identifikatorima da bi se prikrilo poreklo sadržaja koji se objavljuje, šalje, razmenjuje ili prenosi;

– objavljivanje, razmena i slanje neželjenog sadržaja korisnika bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, spam poruke, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, navode ili tvrdnje koje mogu zavarati korisnike;

– objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje sadržaja s virusima ili sličnim fajlovima ili programima izrađenima u svrhu uništenja ili ograničenja rada bilo kojeg softvera i/ili hardvera, kao i telekomunikacijske opreme;

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca sajta.

Gradske info zadržava pravo da ukloni sadržaj koji smatra neprimerenim ili nije u skladu sa uslovima korišćenja. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posledica njihovih aktivnosti.

 

LINKOVI NA SPOLJNE STRANICE

Veb sajt i aplikacija sadrže linkove na veb stranice koje nisu pod kontrolom Gradske info. Gradske info linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan veb sajta i aplikacije.

Gradske info posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja veb sajta i aplikacije.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Veb sajt i aplikacija sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sve sadržaje veb sajta i aplikacije koristite na vlastitu odgovornost i Gradske info se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

 

Preuzmite android ili IOS aplikaciju.