Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Уручене награде Града Новог Сада припадницима Полицијске управе Нови Сад

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић примио је у Градској кући припаднике Полицијске управе Нови Сад, испоставе у Петроварадину, који су Решењем градоначелника, а на основу Одлуке о награди за полицијске службенике добили новчану награду за остварене изузетне резултате у обављању полицијских послова, од значаја за безбедност људи и имовине грађана и правних лица са територије Града Новог Сада у току 2022. године.
Фото: Град Нови Сад

Награда, која износи 40.000 динара по награђеном полицајцу, додељена је Мирославу Тодоровићу, Милану Малбаши и Урошу Клисури. Он им је честитао на постигнутом успеху и истакао да ће Град Нови Сад увек пружати подршку Полицијској управи, јер то што, за све Новосађане, раде нема цену.

„У готово полумилионском граду увек има неких нежељених догађаја, али важно је да наша Полиција ради одговорно, квалитетно и да су последњих десет година учињени огромни помаци када је у питању стање безбедности у граду.

Битно је да верујемо нашој Полицији, да поштујемо људе који носе те часне униформе, да им ми, као Град, обезбедимо најбоље могуће услове за рад. Полицајци Клисура, Малбаша и Тодоровић су најзаслужнији за расветљавање кривичних дела извршених на траси брзе пруге Београд-Нови Сад, којима је било угрожено одвијање саобраћаја и нанета вишемилионска штета фирмама које су биле задужене за обнову и одржавање ове деонице брзе пруге.

Зато Град Нови Сад наставља праксу да награђује припаднике Полиције, а они су свакако то заслужили приликом обављања својих задатака, показавши висок степен професионализма и пожртвованости“, рекао је градоначелник Ђурић на пријему у Градској кући.

Ledena šuma i ove godine u Dunavskom parku

 

Преузмите андроид апликацију.