Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад Улицама града

Улицама града са Јеленом – Ледена шума (ВИДЕО)

Ледена шума је претворила Дунавски парк у најмагичнији део града у овом тренутку. Ово зимска манифестација траје од децембра до јануара и нуди Новосађанима савршен провод. Традиционално већ шесту годину својим амбијентом и програмским садржајима окупља и Новосађане и посетиоце из других градова.
Фото: Градске инфо

Деца су одушевљена Леденом шумом, ништа мање нису одушевљени ни родитељи. Сви посетиоци могу савршено да се забаве и да науче да се клижу. Сазнали смо од запослених да у току дана хиљаде људи посети клизалиште и да су сви углавном добри клизачи. За оне који нису толико спретни постоје гуралице које могу да им помогну да лакше науче да одржавају баланс на леду и да науче да клижу. Ту су и момци који су увек спремни да помогну и да дају савете како је најлакше савладати клизање. Гуралице су у облику меде, пингвина и фоке и савршени су партнери за авантуре на леду.

Фото: Градске инфо
Јелена је наравно посетила Ледену шума и супер се провела. Да ли је и она користила гуралице? Мислите да Јелена уме да се снађе на леду? Да ли зна да се клиже и колико је пута пала погледајте у видеу.

”Ledena šuma” je čarobna šuma (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.