Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад Фудбал

У суботу на „Карађорђе“ са хуманим циљем

Фудбалски клуб Војводина у суботу игра седмо коло Супер лиге Србије против Младости из Лучана, а овај меч на „Карађорђу“ осим резултатског значаја, имаће и један много већи.
Фото: ФК Војводина

Верни и дугогодишњи навијач Војводине Драган Главић (1981. – 2022) преминуо је у недељу у Новом Саду, након тешке и вишегодишње борбе са раком.

Као припадник 549.мтбр, род пешадија, био је распоређен у копненој зони безбедности, а иза себе је оставио супругу Данијелу и троје деце.

Нажалост, од карцинома је оболела и његова супруга Данијела, која сада, осим што наставља борбу са овом опаком болешћу, мора сама да води рачуна о својој деци, одгаја их и школује, за шта јој је тренутно преко потребна и значајна финансијска помоћ.

Фото: ФК Војводина

Из тог разлога, на предстојећој утакмици против Младости (субота, 17.55 часова, стадион „Карађорђе“), на улазима на западну, источну и северну трибину, као и у ВИП ложу, биће постављене кутије, у које ће сви посетиоци моћи да оставе добровољан новчани прилог.

Фудбалски клуб Војводина позива све своје навијаче и све љубитеље фудбала који ће доћи на утакмицу против Младости да, у складу са својим могућностима, учине хумано дело и тиме помогну Данијели и њеној породици у овом изузетно тешком тренутку.

Град улаже у унапређење услова живота у Ковиљу

Преузмите андроид апликацију.