Почетна > Бизнис
Бизнис

У септембру на Београдском сајму графика, амбалажа, текстил

У последњој декади септембра на Београдском сајму планиране су четири сајамске манифестарије и то сајам графичке индустрије, сајам информатичко-биротехничке опреме, амбалаже и текстила.
сајму
Фото: WikimediaCommons/Milica Buha

Прва три сајма одржавају се истовремено у периоду од 21. до 24. септембра, док је сајам текстила планиран за крај месеца и трајаће од 29. септембра до 1. октобра.

Сајам графичке индустрије, како се наводи на сајту Београдског сајма, представиће достигнућа у областима графичке, папирне и креативне индустрије, као и она из машинске индустрије, софистициране напредне технологије, наменске ИТ, дизајнерски хардвер и софтвер, креативно-уметничке графичке жанрове.

На Међународном сајму информатичко-биротехничке опреме биће промовисана биро опрема, машине и прибор за канцеларијско пословање, канцеларијски намештај и материјал, затим пословна галантерија и поклони а на Сајму паковања и амбалаже разни сегменти паковања и амбалаже, као и машине и опрема намењени овој индустријској грани.

Пословна манифестација, Сајам текстила окупиће произвођаче текстила, увознике и трговце а излагачи ће, осим тканина приказати и машине и опрему из текстилног сектора.

Delegacija za izložbu Ekspo 2027 stigla u Beograd

Преузмите андроид апликацију.