Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

У петак се отвара „Ледена шума“ – Ево шта посетиоци могу да очекују на отварању, а и током трајања манифестације

Осма по реду манифестација „Ледена шума“ одржаће се у периоду од 15. децембра до 14. јануара у новосадском Дунавском парку а својим посетиоцима ће и ове године, у сусрет зими и током новогодишњих празника омогућити најбољи спој дружења, клизања, забаве на отвореном и разноврсних културних дешавања.
Фото: Промо

Свечано отварање „Ледене шуме“ биће уприличено у петак, 15. децембра са почетком у 18.00 часова а на програму отварања наступиће дечија етно група „ЦАРИЋ“ из Беочина, новосадски „ЦИРКУС“ аниматори који ће публици приредити врхунску анимацију и прави спектакл својим акробацијама на трапезу, док ће за музички део бити задужен и бенд „THE HAT MATTERS“ из Сомбора који нам доносе прави реге, латино, џез и афро поп звук.

Као и сваке године, у вечери отварања најмлађи посетиоци имаће прилику да се по први пут ове сезоне опробају на најмодернијем клизалишту у региону јер ће од 19.00 часова бити омогућена бесплатна смена клизања за децу до 12 година.

У саставној понуди „Ледене шуме“ и ове године наћи ће се зимски базар- Снежни град, у оквиру кога ће се представити локлани произвођачи хране, слаткиша и зимских деликатеса али и уметници и занатлије на чијим штандовима ће посетиоци моћи да купе сувенире и новогодишње поклоне.

Уз подршку Града Новог Сада као и осталих партнера на овом пројекту, овогодишњим програмом манифестације биће обухваћени готово свакодневни бесплатни садржаји као што су анимације за најмлађе, позоришне представе, свирке, радионице и још много тога занимљивог.
Фото: Промо

– У оквиру програма друштвене одговорности, „Ледена шума“ ће и ове зиме узети учешће у хуманитарним акцијама које имају за циљ да помогну нашим суграђанима али и да у празничном периоду прикупе средства и пакетиће за најугроженију децу из Војводине. Уз подршку компаније „НИС а.д.“, у „Леденој шуми“ ће и ове године бити уприличен дочек Дечије Нове године који је планиран за 31. децембар у дневном термину када ће најмлађи новосађани уз дечији градски карневал и забавни програм, из Дунавског парка традиционално пустити више од хиљаду балона новогодишњих жеља – стоји у саопштењу.

Клизање у „Леденој шуми“ свима је омогућено по повољним ценама а више информација о терминима клизања и улазницма посетиоци могу погледати на званичној страници „Ледене шуме“ www.ledenasuma.rs

И ове године, у првој недељи одржавања манифестације, од 18. до 22. децембра, „Ледена шума“ омогућује бесплатне улазнице за клизалиште за све групне посете предшколских и школских установа а долазак је потребно најавити путем мејла ledenasuma@gmail.com.

Grad Novi Sad bez vatrometa za Novu godinu: Gradonačelnik Đurić otkrio razlog za ovakvu odluku

Преузмите андроид апликацију.