Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

„Тројка из блока“ донела звук „цепања“ мрежице на плато СПЕНС-а (ФОТО)

На платоу СПЕНС-а данас је под окриљем организације „Срби за Србе“ одржано такмичење у брзом шутирању тројки – „Тројка из блока“.
тројка
Фото: Градске инфо

Такмичење планирано 10. јуна одложено је за данас, а временски услови испоштовали су догађај, па се шутирало по лепом и сунчаном времену.

Фото: Градске инфо

Све је почело у 18 часова, а за само 300 динара могли сте да се окушате у шутевима са скоро седам метара, уз то помажући да се оствари један виши циљ.

Наиме, „Срби за Србе“ је хуманитарна организација која је од 2006. године прикупила преко 8 милиона евра и помогла 2.900 породица које живе широм Балкана.
Фото: Градске инфо

Кроз идеју „Тројка из Блока“ до сада је од 2012. године организовано више од 1000 различитих турнира у градовима широм света – на чак три континента.

Фото: Градске инфо

„Тројка из Блока“ је до сада уз помоћ више од 50.000 такмичара прикупила преко 1.2 милиона евра, а мали помак је остварен и данас на платоу СПЕНС-а.

Фото: Градске инфо

Мало који кошаркаш, било професионални или не, не ужива у звуку цепања мрежице када погоди тројку. Данашњег поподнева уз ту сатисфакцију ишла је и хуманост, јер свако ко је учествовао допринеће нечијем бољем сутра.

Фото: Градске инфо

Srbi za Srbe – Humanost na delu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.