Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Топлана “Мајевица” ће обезбедити топлотну енергију за 20.000 домаћинстава! Премијер Вучевић: Наставићемо даље да радимо за Нови Сад, да завршимо топлану, гасни прстен и урадимо соларне панеле (ФОТО)

Након обиласка радова на подземној гаражи, премијер Милош Вучевић посетио је и радове које изводи Јавно комунално предузеће „Новосадске топлане“ у насељу Југовићево у Новом Саду, а на изградњи нове топлане “Мајевица”.
Фото: nsuzivo.rs

– Ово су велике ствари за Град, али и за шири регион. Ова Топлана ће да снабдева 20.000 домаћинстава топлотном енергијом, и тиме ће да реше проблем за овај део града, који је најактивнији у погледу урбанизма, и развијаће се. Топлана “Мајевица” ће да олакша и притисак на топлану “Запад”. Прва фаза завршетка омогућиће 7.000 домаћинстава да имају топлотну енергију, а после тога до 20.000. То је веома значајно за људе- рекао је премијер Вучевић и додао:

-Наставићемо даље да радимо за Нови Сад, да завршимо топлану, гасни прстен и урадимо соларне панеле. Расписали смо и позив за регионалну депонију. Прва фаза је 70 милиона евра, од чега 40 милиона евра добијамо бесповратно од ЕУ. Тиме ће оно ругло када улазите у наш град бити решено.

Zavirite u unutrašnjost prve javne moderne garaže! Vučević: Na ponos Grada, ovo je prva faza naše borbe za povećanje parking mesta- ukupno će biti izgrađeno 1.200, a evo kada se garaža kod Banovine pušta u rad (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.