Почетна > Нови Сад
Нови Сад Новосадске приче

Топ 5 “станова на дан“ са најбољим односом цене и квалитета у Новом Саду!

Уколико вас је пут навео у Нови Сад и потребан вам је адекватан смештај или имате неки други разлог због кога вам треба удобно преноћиште, овај текст ће вам бити и више него користан.
Фото: Pixabaz/LEEROY Agency

У нашем граду се на све већем броју локација налазе такозвани “станови на дан“, који су туристима, због свог комфора, много занимљивији него хотелске собе.

Њихове цене варирају у распону од 25 евра до 150 евра, наравно, у зависности од локације коју изаберете, али и опремљености ентеријера.

Истражили смо најпознатије сајтове за букирање смештаја airbnb.com, booking.com, али и Фејсбук групу “Стан на дан“ како бисмо за вас извукли најбољи однос цене и квалитета.

На овим платформама за изнајмљивање станова такође је могуће изнајмити и приватну собу што је уједно и најјефтинија опција.

Уколико долазите издалека и није вам толико битно да будете у близини дешавања неке од приватних соба у Сремским Карловцима ће сигурно задовољити све ваше потребе.

Цена за смештај у оваквој режији изаћи ће вас од 13 евра па навише по ноћи. Уколико желите мир и цео стан само за себе, у Петроварадину можете изнајмити “стан на дан“ по најнижој цени од 20 евра по ноћењу.

Што се тиче ближих локација. Тренутно су најатрактивније некретнине на Грбавици, Лиману, Старом граду и Подбари.

Издвојићемо пет станова који су се, према утисцима досадашњих корисника, утисцима наших пријатеља који су ту боравили, али и анализом потражње показали као најреалнији избор када је у питању однос цене и квалитета!

Фото: PrtSc/booking.com
Lovely Private Flats

Овај смештај налази се на Темеринском путу 49. У понуди је апартман опремљен по последњим стандардима са бесплатним паркинг местом. То паркинг место веома је важно уколико обратите пажњу на то да је локација веома добра и позиционира апартман на само 4 километара од СНП-а, 5 километара од Новосадског сајма и 6 километара од СПЕНС-а и ТЦ Променаде.

Овај смештај се, уколико је веровати коментарима људи који су га до сада посетили сврстава међу изузетне!


 

Фото: PrtSc/booking.com
Home away from home

Апартман са овим интересантним називом налази се на Грбавици, у улици Мише Димитријевића 69 и због тога што није у строгом центру, а опет у његовој непосредној близини, сјајан је за све оне који желе поглед на мирну улицу.

Иако Грбавица важи за место на коме је тешко пронаћи паркинг, за госте “Home away from home“ паркинг место је обезбеђено.

Оно што се гостима посебно допада када долазе у “своју другу кућу“, како називају овај апартман, јесте што са собом могу да поведу и своје кућне љубимце, јер је ово један од ретких смештаја у којима је њихов боравак дозвољен.


 

Фото: PrtSc/booking.com
Manoir

Ови апартмани налазе се на адреси Светозара Милетића 18, дакле на одличној локацији у центру Новог Сада. У неколико смештајних јединица, колико нуде, имате сву потребну опрему за комфоран и пријатан боравак, а паркинг је обезбеђен!

Уколико се одлучите за ове апартмане у непосредној близини ће вам се налазити Српско народно позориште, Музеј Војводине, ТЦ Променада и друге локације које вреди посетити у нашем граду.

На сајту booking.com ови апратмани су оцењени као савршени за боравак удвоје!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apartmani_Novi_Sad (@manoir_novi_sad)


 

Фото: PrtSc/booking.com
Corso Rooms City Centre

У најужем и најстрожијем центру Новог Сада, на адреси Светозара Милетића 3, налази се добро познати ресторан у којем ретко који Новосађанин није био. У питању је ресторан “Corso“.

Међутим, оно што многи не знају јесте да се изнад овог ресторана налази велика понуда апартмана за ноћење које наши суграђани и сви посетиоци оцењују веома луксузним, удобним и савршено лоцираним.

Гостима се поред локације посебно допада и храна у истоименом ресторану, а управо је она разлог зашто се “Corso“ тако високо позиционира на листи апартмана вредних за посетити у нашем граду!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corso Rooms (@corso_rooms)


Фото: PrtSc/booking.com
Korpa Deli Rooms SPA

Како не бисте рекли да се сви апартмани које смо издвојили за вас налазе у строгом центру града или у његовој близини, један од врхунских новосадских апартмана налази се и на Детелинари, тачније у улици Јанка Чмелика 11.

Апартмани су опремљени по последњој моди, а оно што ће се посетиоцима посебно допасти јесу ђакузи каде инсталиране у апартманима. У склопу апартмана налази се “Korpa Deli“ маркет који није обичан маркет већ простор у коме се може сести, ручати и одмарати што олакшава боравак свим гостима.


За незабораван боравак у Новом Саду, поред његове богате историје и архитектуре која јој сведочи, потребно је да и оно време које не проведете тумарајући новосадским улицама и посматрајући китњасте фасаде, буде једнако пријатан.

Због тога је веома важно изабрати у каквом простору ћете преспавати, са каквим домаћинима ћете комуницирати, а то је, на крају крајева једна од ставки која диктира какав ћете утисак понети када одете одавде.

Нама је битно да тај утисак буде добар, јер… знате нас Новосађане, ми “волемо“ да нас “волу“!

Цене набројаних смештаја вам нећемо исписивати јер варирају у односу на то којим сте датумима одлучили да их посетите, али и преко које сте их платформе резервисали. Ипак, надамо се да ће вам наше препоруке користити јер се на листи заиста налазе тренутно најтраженији апартмани у Новом Саду.

Sajmište – gradska četvrt koja ima sve (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.