Почетна > Србија
Србија

Теретна возила на Хоргошу чекају три сата на излазу из земље

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

На граничном прелазу Келебија, на излазу, теретна возила чекају 120 минута, колико је задржавање и на пралазима Батровци и Шид.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

На ауто-путу Е-75, на деоници петља Бешка – петља Ковиљ код моста Бешка у смеру Београд – Нови Сад данас до 15 часова оодвијаће се радови на поправци оштећене челичне ограде у средњем појасу, уз заузеће претицајне саобраћајне траке.

На деоници петља Фекетић – петља Бачка Топола, у смеру Нови Сад – гранични прелаз Хоргош данас до 16 часова одвијају се радови на уградњи индуктивних петљи. У зони радова за саобраћај затворене возна и претицајна саобраћајна трака.

На деоници Суботица (Бачка Топола) – петља Суботица Југ планирани су сутра од 7 и 30 до 16 часова радови на урезивању индуктивних петљи за аутоматски бројач саобраћаја на краку, а одвијаће се уз наизменично пропуштање возила.

Радови на деоници Мерошина – Прокупље планирани су до 15. фебруара а изводе се под саобраћајем уз повремено заузеће једне саобраћајне траке.

Preduzete preventivne mere za zaštitu od poplava

Преузмите андроид апликацију.