Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Тате Новосађани не престају да одушевљавају! Један „ћалац“ има проблем, други „ћалац“ решава

Фејсбук група Тате Новосађани не престаје да одушевљава своје суграђане.
Фото: PrtSc/Facebook/Tate Novosađani

Када „ћалцу“ треба помоћ, савет, мишљење на овој групи је увек слободан да се обрати.

Велики број „ћалаца“ тада притрчава у помоћ а на крају се све завршава великим бројем похвала и препорука али и добровољним уплатама односно донацијама Фондацији Тате Новосађани.

Најновији пример геста који је привукао нашу пажњу јесте објава једног „ћалца“ који се обратио за помоћ након саобраћајне незгоде.

Објава гласи: 

„Поздрав ћалци, тренутно радим Волт доставу. У суботу сам имао саобраћајну несрећу. Налетело је возило на мене и однело моје возило на други ауто. Ауто који возим није више био у возном стању. Како ми тај ауто доноси новац, покушао сам да нађем неког мајстора да ми што пре поправи ауто, али обзиром да је прошло 14х, ни један мајстор ми се није јављао на телефон. У овој групи сам нашао број аутомеханичара Драгана Нинкова, човек се јавио. Објаснио сам му своју ситуацију човек ми је учинио да одшлепа возило, поправи га и не узме динара за руке. Једна велика похвала за ову људину!“

Реакције „ћалаца“ односно чланова групе су следеће:

-Браво!!!! Наклон до пода!!!

-Људина!!!

-Још увек смо људи, свак част!

-Браво за комшу!

-Браво за ћалца!

-И човек и мајстор врхунски!


Позивамо све наше читаоце да подрже рад Фондације тате Новосађани, пошаљу прилог и тиме још више оснаже екипу „ћалаца“. Сваки вид донације је добродошао!
Фото: Facebook/Tate Novosađani
Опис групе Тате Новосађани:

Група НИЈЕ још једна прилика за рекламу вашег производа нити услуге.

Ова група је намењена свим татама из Новог Сада и околине. Отворена је за све теме које могу занимати тате Новог Сада. Нисмо конкуренција мамама новосађанкама, већ подршка иницијативи да се људи из истог града окупе на једном месту и размењују информације битне за живот.

Забрањено је свако вређање. Сваки члан који прекрши ово правило, биће банован.

Најактивнији чланови ће временом бити унапређени у админе.

Било би добро да овде делимо што више позитивних ствари.

Кренимо са дружењем.

Група служи за разговор међу татама о темама које их се тичу као тата. Група НИЈЕ још једна прилика за рекламу вашег производа нити услуге. Реклама имамо свуда. Знамо да се многе тате уједно баве неком делатношћу, све је то ОК, али у великој већини случајева то не интересује 90% чланова групе. Ако дозволимо свакоме да окачи рекламу онда нема томе краја, колико год ви можда мислили да је баш ваша реклама та која је занимљива. Ако не можете обавештење о неком производу да директно повежете са татама и објасните зашто им треба да је релевантна, онда боље немојте, јер ће вероватно бити обрисана. Ако у будуће смислимо неки ФЕР начин да сви развноправно оглашавају оно што имају, бићете обавештени. У међувремену, ова група је за разговор међу татама, па молимо да се тако и третира.

* Напомена:
Ставови које на групи износе чланови су њихови лични, а не ставови администратора и модератора групе и они не могу одговарати за садржај истих

Domaće reči i izreke koje ne bi imale nikakvo značenje kada bi se prevele na neki strani jezik

Преузмите андроид апликацију.