Почетна > Србија
Србија

Сутра променљиво облачно, ветровито, са пљусковима, до 10 степени

У Србији ће сутра током дана бити променљиво облачно, хладно и ветровито, повремено са краткотрајним пљусковима кише, крупе и снега.
Фото: Градске инфо

Дуваће умерен и јак северозападни ветар, повремено и олујни, крајем дана у слабљењу. Јутарња температура од -3 до 3, на истоку Србије и до 5 степени, а највиша дневна од 6 до 10 степени.

У Војводини ће ујутру бити слаб мраз, саопштио је РХМЗ.

И у Београду ће сутра ујутру на ширем подручју града бити слаб мраз. Током дана променљиво облачно, хладно и ветровито, повремено са краткотрајном кишом, а могућа је краткотрајна појава крупе и снега.

Дуваће умерен и јак северозападни ветар који ће достизати и ударе олујне јачине, крајем дана у слабљењу. Јутарња температура од 0 до 2, а највиша дневна око 9 степени.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 4. априла, у среду ујутру слаб мраз, током дана променљиво облачно, на истоку понегде слаба краткотрајна киша.

У четвртак само на југу слаб мраз, током дана променљиво облачно, на северу местимично са кишом или пљусковима и осетно топлије. Од петка до краја периода променљиво облачно са честом појавом кише.

Svetska fondacija za prirodu ujedinila svet, u akciji i Srbija

Преузмите андроид апликацију.