Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Стиже нам нови супер пун Месец и доноси потпуне трансформације

Од 14. јуна спремите се за животне промене.
Фото: Unsplash/Thula Na

Пун месец у знаку Стрелца од 14. јуна биће изузетно близу Земље у свом пуном сјају, па га многи називају и супер пун месец. Утицаће на нас јаче од обичног пуног месеца.

Очекује нас завршетак пројеката, детоксикација и укидање ствари које више не служе нашем највећем расту или највишем добру.

Пошто промене никада нису лаке, можемо се осећати збуњено и несигурно, у реду је да успоримо, разбистримо своје мисли и наставимо да се фокусирамо на циљеве.

Нептун, планета илузије и конфузије, веома је активна за време овог пуног месеца – створиће се магла која отежава разумевање многих ствари у животу.

Али Нептун доноси и једну добру ствар, а то је повезивање са нашом интуицијом. Тај унутрашњи глас који изнутра шапуће може открити неке важне смернице за наставак путовања.

Фото: Unsplash/Enrique Ortega Miranda

Понекад може бити тешко разлучити између интуитивног осећања и страха или несигурности, али то је у реду. Само дајте себи времена.

Покушајте да застанете, покушајте да се крећете полако, а ако морате да донесете одлуку, само радите са оним што имате и верујте у своје способности – често смо много интуитивнији него што мислимо.

Пошто је пун месец у знаку Стрелца (авантуриста, трагач за мудрошћу, студент живота), учићемо и доживећемо многе нове ствари у животу.

Уместо тога, повежите се са Стрелчевим вибрацијама да бисте задржали осећај чуђења и запамтили да је живот заиста авантура.

Нека поглавља авантуре могу бити тежа од других, али све је искуство и не морамо све време да схватамо ствари тако озбиљно.

Енергија Стрелца нас подсећа да је важно пронаћи своју радост, издвојити време за игру, пронаћи своје присуство у сваком тренутку и тражити лакоћу у свему што живот може да донесе.

Шта вас чини срећним? Шта вам доноси радост? Како можете побољшати свој живот? Истражујући ова питања, почећете да радите са овом енергијом пуног месеца на продуктивнији и значајнији начин.

Ова питања вам могу чак помоћи да изађете из магле и конфузије и дођете на место које вам је лакше и корисније.

Фото: Unsplash/Brooke Cagle
Вероватно сте се у последњих неколико месеци суочили са бројним изазовима и променама. Овај пун месец је наша прилика да направимо паузу од било каквог дубоког, напорног унутрашњег рада и да једноставно будемо своји и осетимо тренутке радости.

Идално је време да се ослободите сваке напетости, љутње или неодлучности и дозволите себи да нађете времена за забаву.

И када вас неке ствари „поремете“ из равнотеже, не схватајте их превише озбиљно. Дубоко удахните и све се може решити. Усмерите своју енергију ка ономе што желите и нове авантуре могу доћи.

Evo šta psihoterapeuti misle o navici čitanja horoskopa

Преузмите андроид апликацију.