Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Стендап вече уз „Крушевац гето“ 16. новембра на СПЕНС-у

Због великог интересовања публике, поновиће се одржавање Стендап вечери уз „Крушевац гето“ који ће се одржати у среду, 16. новембра у 20 часова у Амфитеатру СПЕНС-а.
Фото: PrtSc/Facebook/Kruševac Geto

Овај, већ увелико Крушевљанима познат реп састав, чине Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами.

Група је настала 2011. године за време њихових студија у Београду. На врло духовит и комичан начин баве се општим провинцијским друштвеним темама, како кроз песме, тако и кроз скечеве, који у последње време привлаче све већу пажњу и ван Крушевца. Аутори су музике за представу „Чекајући Годоа”, која је тренутно актуелна у Крушевачком позоришту.

Прва песма коју су објавили носи назив „Крушевац Гето” и по њој одлучују да дају име групи. После тога нижу хитове као што су „Идемо на море”, „Љубав испред Дуома”, „Кад ћеш сине да се жениш”, „Маркет”, „Таксисти”, Ракијара итд.

Не труде се да побегну од онога што јесу, да мењају свој дијалекат, погађају наизглед сасвим нормалне, свакодневне теме и ситуације са којима се сви ми сусрећемо, и баш због тога јесу посебни.

Публику су већ придобили, а у задњих пар месеци њихова популарност све више расте, што показују како прегледи на Јутјубу, број пратиоца на друштвеним мрежама и бројни наступи ван Крушевца.

Њихов стендап наступ представиће нам људе из њихових скечева начин на који они виде многе друштвене проблеме и ситуације, а све у комбинацији са духовитим рап песмама које прате сваку њихову причу.
Фото: PrtSc/Facebook/Kruševac Geto

Ово ће бити пето новосадско извођење ове до сада, код публике у сваком смислу одлично прихваћене представе одигране у многим градовима Србије а уз дуг и громогласан аплауз новосадске публике.

Улазнице за овај догађај се могу набавити кроз продајну мрежу „Gigstix“ и онлајн.

Prateći program izložbe „Sava Šumanović i evropski realizmi između dva svetska rata“

Преузмите андроид апликацију.