Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта дан на који сте рођени открива о вама?

Много фактора може одредити вашу личност, генетика, васпитање, али и хороскопски знак, па чак и дан и време када сте рођени.
Фото: Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Шта дан када сте рођени открива о вама?

Понедељак

Понедељком влада Месец, који управља вашим расположењем и емоцијама, па није ни чудо што вам овај дан у недељи понекад изгледа као обавезан. Међутим, људи рођени понедељком су веома емпатични и брижни и не осуђују друге превише лако. Породица им је посебно важна, а воле да брину о другима и пуни су саосећања, па је добро имати их поред себе ако вам треба раме за плакање. Људи рођени понедељком су прави кућни љубимци и воле да проводе ноћи код куће на каучу.

Уторак

Људи рођени у уторак су веома интензивни, никада не одустају и веома су такмичарски расположени. Они су добри лидери и обично граде каријере које су изазовне, али пружају могућности за раст и развој.

Среда

Средом влада Меркур, који је повезан са комуникацијом и путовањима, тако да људи рођени на овај дан воле да буду невезани традиционалним радним распоредом и напредују у пословима где могу да раде на даљину или да путују пословно. Такође, људи рођени у среду су одлични комуникатори и воле да причају о новим приликама. Међутим, врло брзо им може досадити ако нема менталне стимулације.

Четвртак

Четвртком влада Јупитер, који није само највећа планета, већ представља забаву, путовања и богатство. Људи рођени у четвртак траже авантуру кад год им се укаже прилика, по природи су веома весели и оптимистични.

Петак

Људи рођени петком имају тенденцију да воде узбудљиве животе, али имају топлу, привлачну енергију и љубав да изразе своју креативну природу. Веома су друштвени и воле да шире позитивне вибрације. Воле да упознају нове људе и могу да успоставе везу са сваким ко им се нађе на путу. Људи рођени петком обично имају неку врсту уметничке каријере, која може бити било шта, од кулинарске уметности, преко глуме, до музике.

Субота

Суботом се рађају они који се мало озбиљније понашају. Њихов циљ није да се свиде свима, па се окружују људима који су поуздани и одани.

Недеља

Људи рођени недељом овде да остваре позитиван утицај показујући свету моћ да се осећате пријатно у сопственој кожи. Далеко су од предвидљивих и својом магнетском енергијом увек привлаче друге. Они су пионири који сами кроје свој животни пут, често завршавајући у улогама у којима је њихов карактер или идентитет у првом плану, као што су мотивациони говорници, утицајни или политичари.

Vaš znak zodijaka otkriva da li ćete biti srećni u braku

 

Преузмите андроид апликацију.