Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ваш знак зодијака открива да ли ћете бити срећни у браку

Срећан, дуготрајан брак је ретка радост – кармички гледано, барем. Дугорочно партнерство захтева сличне темељне ставове и размишљања.
Фото: Pexels/Lood Goosen

Седмом кућом влада дипломатски, грациозни знак – Вага. Вага је кардинални знак, који се лако одважи и одликује га велика мотивисаност. Уједно, то је и ваздушни знак – интелектуалан, спреман на разговор, добар слушалац којем је посебно важно одржавање добре и течне комуникације.

Елементи – земља, вода, ваздух и ватра могу да вам дају увид у трајност брака.

Ватрени знаци

Чак и ван спаваће собе, ваш ватрени партнер тражи начин да испољи своју страст. Ватрене знакове скоро је немогуће обесхрабрити и често им није потребно охрабривање да учине било шта.

Храните њихову страственост на позитиван начин и не морате да се плашите да ћете се суочити са неким већим проблемом у вашем односу. Овновима су увек потребни похвала и искреност. Лав воли да му се дивите, док ће Стрелац најбоље одговорити на ентузијазам.

Земљани знаци

Земљаним знаковима посебно је важна сигурност.

Бик, Девица и Јарац цениће практичност, одговорност и темељност. Нико није савршен и земљани знакови то веома добро знају, али ће ценити уколико се трудите да то будете. Бику су важни удобност и стил.

Уколико купите нешто што себи финансијски не можете да приуштите, Бик ће вас разумети. Девици су важне ситнице којима ћете јој показати да је вољена. Јарац мрзи расипање и екстраваганцију, а диви се штедљивости и упорности.

Ваздушни знаци

Да ли је ваш партнер ваздушни знак?

Комуникација чини сваког Близанца, Вагу или Водлију срећном. Најгоре што можете да урадите јесте да престанете да говорите, стога одржавајте дијалог и слушајте како бисте увек имали спреман одговор. Близанци мрзе досаду и желе да константно буду ангажовани у све што се дешава.

Вага жели мир и склад за свакога на свету, а посебно за вас двоје. Водолија вам се може чинити дистанцираном, али она жели дубље интелектуалне расправе у којима ће изразити своје ставове и мишљења.

Водени знаци

Емоциије и искреност посебно су важни воденим знаковима. Никаква логика или бриге стварног света не могу да се такмиче са важношћу оданости и љубави.

Рак посебно цени породичну блискост. Шкорпија жуди за потпуном преданошћу и посвећеношћу. Рибе вам се с времена на веме могу чинити захтевним и наметљивим, али сигурност и ваша љубав су све што им је потребно.

Иако вам хороскоп може понудити неке занимљиве инфомације, ваша воља и личне одлуке много су важнији и моћнији од било којег хороскопа и графикона компатибилности.

Taktika “neosvojive tvrđave” neće dati rezultate

Преузмите андроид апликацију.