Почетна > У октагону
У октагону

„Serbian Battle Championship“ објавио сарадњу са руским „MMA Series“

Serbian Battle Championship као лидер ММА спорта у нашој земљи и региону наставља да помера границе и сваком новом приликом даје све од себе како би организацију ММА приредби подигао на још виши ниво.
Фото: SBC

Из престижног српског ММА бренда објавили су нову сарадњу врхунских размера – руски ММА Series заједно са SBC-ом.

Први пут ћемо имати прилику да видимо међународну спортску борилачку приредбу под банером српско-руске ММА организације!

Први резултат ове обострано корисне сарадње биће велики заједнички догађај којим ће започети летња SBC сезона – у плану је константна сарадња са руским борцима, па ће сви љубитељи ММА спорта широм Русије, али и остатка света, имати прилику да испрате пренос наредне SBC манифестације.

Фото: SBC
Из SBC-a верују да је ово почетак историјске сарадње која ће имати немерљив утицај на подизање квалитета целокупног ММА спорта:

„Сматрам да смо блиски по пореклу, менталитету, борбености па је извесно да је ово само почетак сарадње.

Сарадња између српске и руске промоције је велика ствар и отварају се нове могућности и за спонозоре, борце, тимове…

Наши борци, тј. они који се буду борили на SBC-у, имаће прилику да их види огроман број људи у Русији који прати ММА спорт,а уз то биће омогућен и ТВ пренос на „Arena fight“ каналу те ће бити виђени и на целом Балкану.

SBC је показао да је далеко најбоља ММА организација у овом делу Европе.

Доста бораца је после SBCа пласирано на најјаче светске организације („UFC“, „Bellator“, „PFL“).

Овом сарадњом проширујемо могућности јер ће сигурно наши борци бити занимљиви и јаким руским промоцијама.

Са друге стране, и за руске борце ће бити добра ствар да се представе нашој публици и „лансирају“ своје борце на најјаче западне промоције.

Мислим да сви само могу извући користи из ове сарадње.

Следећи SBC, који ће се оджати у Бачкој Паланци 09. јула имаће другачији концепт и свидеће се љубитељима ММА спорта јер је планирано чак 12 ММА борби!

Народ се сигурно ужелео манифестација и догађаја ове врсте те ћемо дати све од себе да им пружимо врхунску манифестацију.

Улазнице ће бити бесплатне за све посетиоце а с’обзиром на претходне посете публике у Бачкој Паланци, верујем да ће људи доћи у великом броју.

Имаће прилику да виде наше најбоље борце и госте из Русије, Бразила, Израела, Немачке, Хрватске… и уживаће у врхунским борбама“ – истакао је челник SBC организације Дамир Михајловић.