Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Седам знакова да партнер губи интересовање за вас: Проверите да ли је време да свако крене својим путем

Обратите пажњу на сигнале које вам партнер шаље.
Фото: Pexels/Rodnae production

Када осећања нису обострана то може бити фрустрирајуће и болно, али је важно да освестимо да живот није везан за једну особу. Колико год да смо заљубљени, важно је да освестнмо и колико смо важни себи и схватимо да заслужујемо да партнер поштује цени, даје пажњу и љубав, да постоји здрава и искрена комуникација.

У животу срећемо разне људе, заљубљујемо се у неке и са њима трајемо, а за неке схватамо да нису прави за нас. Не можемо тумачити туђа осећања или читати нечије мисли, због тога је важно да постоји здрава комуникација. Ипак, уколико се партнер понаша чудно, а избегава комуникацију, важно је да обратите пажњу на одређене сигнале.

Ево који су рани знакови да мушкарац губи романтично интересовање за вас:

1. Осећате се као да му нисте приоритет – Уколико почиње све мање и мање времена да проводи са вама и стално постоје изговори зашто се не виђате, ви му нисте део приоритета. Љубав је када неко жели са вама да проводи време, дели тренутке и када му је важно да вас види.

2. Он не слуша шта му говорите – Уколико приметите да вас никада не саслша, када причате са њим гледа у телефон или му лутају мсили, могуће је да постоји дистанца. У здравој вези је важно да партнери једни друге саслушају и сазнају каква осећања, мисли и енергију има друга страна.

3. Никада вам први не шаље поруке или не зове – Ви сте стално ти који праве први корак, скоро никада се не сети да вам пошаље поруку. Имате осећај да се данима не бисте чули уколико ви не позовете.

4. Прекратко одговара – Заљубљени мушкарац ће желети да прича са вама, подели са вама одређене идеје, ставовем, мисли. Уколико вам кратко одговара у комуникацији са „да“, „не“, „не знам“, „важи“ итд. – могуће је да имате проблем.

5. Несталан је и непредвидив – Каже да му је стало до вас, а онда вас игнорише. Једног дана вас окружује бригом и обасипа пажњом, а већ следећег се понаша хладно и равнодушно без икаквог разлога. Третира вас другачије када су његови пријатељи у близини. Све су то знаци упозорења да игра игру са вама и да највероватније није спреман за стабилну и озбиљну везу.

6. Он се смеје вашим циљевима и сновима – Ваша страст, снови и циљеви треба да буду важни за њега, треба да вас мотивише да остварите оно што желите и да се развијате заједно. Заљубљени мушкарац ће подржати ваше подухвате и бити заинтересован за ваш живот. А ако га само „не занима“, онда не очекујте од њега подршку у другим аспектима. Мушкарац коме се допадате тежи да постане животни партнер који ће вам помоћи да остварите своје амбиције и мотивише вас да радите на себи.

7. Он јасно даје до знања да га не занимате – Једноставно се не осећате пријатно у његовој близини. Осећате ту хлафдноћу, дистанцу и његову равнодушност. Када љубав постоји осећате да се топите од нежности и емоција, забављате се, пријатно вам је поред некога.

Уколико приметите наведене знакове, покушајте да отворено укажете партнеру шта вам смета и не одговара. Када разговори и труд не дају резултате, можда је боље да више на овај однос не трошите време. Постоји особа која ће бити спремна да вас третира у вези онако како заслужујете, са пуно љубави и подршке – никада то не заборавите!

Šta se dešava sa vašim telom kada jedete posle 19 časova svakog dana?

Преузмите андроид апликацију.