Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

SBC Revenge – Два узастопна ММА спектакла у најави

Најбоља регионална ММА организација доноси нам два интернационална ММА спектакла светске класе, уз слободан улаз за публику – у четвртак (31. марта) у Бачу и у суботу (02. априла) у Оџацима
Фото: SBC

SBC 39 Revenge, 31.03. Бач

Фото: SBC

Лима против Ажибаева у борби за „интерим“ шампионски појас!

Нажалост, актуелни „SBC“ шампион Џамалудин Алиев био је приморан да откаже првобитно најављено учешће на „SBC 39 Revenge“ приредби у Бачу. Повреда рамена, која је изискивала хитну операцију, спречила је Алиева да брани шампионски појас на овој манифестацији. Надамо се његовом брзом опоравку и дуелу са победником новог „Мain Event“-а, који ће заиста бити врхунска борба највише класе!

Замена за шампиона Алиева биће искусни киргистански борац, бивши „АСА“, „Fight Nights Global“ и „Brave CF“ борац, Санжар Ажибаев, који ће се борити против Макса Лиме за привремени појас „SBC“ шампиона у перо категорији.

Фото: SBC

О Лими све знамо, опасни бразилски нокаутер који је напад на титулу заслужио бруталним нокаутима у „SBC Revenge“ октагону, спреман је да однесе појас шампиона у Португал.

Санжар Ажибаев, долази из Киргистана и иза себе има импресиван број од 22 професионална тријумфа. У својој 31. профи борби гледаће да се домогне највећег успеха у досадашњој каријери и новог шампионског појаса, који му гарантује дуел са Џамалудином Алиевим на некој од наредних „SBC Revenge“ манифестација!

Очекује нас прави рат у „SBC Revenge“ октагону у Бачу 31. марта!

Најављена је и борба младог и талентованог Андрије Стојиљковића против зназно искуснојег противника из Бразила, Фалка Нета.

Поред наведених дуела, непоражени „SBC“ шампион у мува категорији, Магомедгаџи Шанавазов са 8 узастопних тријумфа у каријери браниће свој шампионски појас против непораженог изазивача из Киргистана, Арзамата Камасова (4-0)!

Фото: SBC

Још један прави шампионски дуел очекује нас 31. марта у Бачу на „SBC Revenge“ манифестацији!

Уз најављене наступе још неколико врхунских домаћих и страних имена мкао што су Шамил Касумов, Пауло Гонсалвес „Бананада“, Огњен Димић, и многи други, сигурни смо да је пред нама историјски спектакл.


SBC 40 Revenge, 04.02. Оџаци

Фото: SBC

„SBC Revenge“ ради активније него икад – након најављеног „фајт карда“ светске класе који нас 31. марта очекује у Бачу, најављујен је још један историјски спектакл којим ће бити обрадована и верна публика у Оџацима, 02. априла!

„SBC 40 Revenge“ предводиће најбоља шампионска борба у лакој категорији коју смо имали прилику да видимо на овим просторима – шампион Џексон „Тортора“ Лоуреиро (12-1-1) против изазивача, непораженог талента и најперспективнијег борца нове генерације, Предрага Богдановића (11-0)!!

Фото: SBC

„Co-main Event“ резервисан је за још једну борбу највишег нивоа – један од најталентованијих бразилских бораца Џиан Сикуеира (18-4) враћа се у „SBC Revenge“ октагон у борби против опасног киргистанског борца Турсунбека Асyлгазиева (16-7)!

Фото: SBC

Акбар Гаџиекперов (14-3) враћа се у октагон у новом изазову против бразилског професионалца Лаертеа „Миднајта“ (14-9)!

Фото: SBC

Уз њих очекујемо и наступе најперспекривнијих бораца из Србије и иностранства, који ће додатно увеличати овај историјски спектакл 02. априла у Оџацима!


 

Ekskluzivni intervju: Todorović 21. maja protiv Endžokuanija (FOTO/VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.