Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

Ексклузивни интервју: Тодоровић 21. маја против Енџокуанија (ФОТО/ВИДЕО)

Српски „UFC“ борац Душко Тодоровић потписао је нови уговор са највећом светском ММА организацијом и 21. маја га очекује нови испит против опасног противника
Фото: Градске инфо

Борац из београдске „Secutor“ академије, представник престижног „МТК Global“ менаџмента потписао је недавно нови уговор са „UFC“ организацијом, и ексклузивно за портал Градске инфо и наш специјал „У октагону“ открива нам шта га тачно очекује у наредном периоду међу светском елитом – 21. маја очекује га борба против Чидија Енџокуанија (Chidi Njokuani), опасног ударача који иза себе има 21 победу у каријери, уз фантастичан „UFC“ деби и победу нокаутом након свега 15 секунди борбе.

Душко је и поред својих обавеза и тренутних припрема изашао редакцији у сусрет са ексклузивним интервјуом у „Family Fight Team“ дворани, а својим знањем и искуством помогао младом Предрагу Богдановићу у припремама за његову шампионску борбу која га 02. априла очекује у Оџацима.

Фото: Градске инфо

У детаљном интервјуу Душко се осврнуо на само продужење уговорне обавезе, на његова досадашња искуства, на планове за будућност, као и на спортске колеге за које верује да ће ускоро видети у легендарном октагону.

 

UFC Fight Night: Ankalaev bolji od Santosa

 

Преузмите андроид апликацију.