Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

SBC Revenge: Суботица испратила велики интернационални спектакл (ФОТО/ВИДЕО)

Успешно је завршен још један интернационални ММА спектакл, SBC 34 Revenge, који је донео мноштво атрактивних борби, уз дуеле домаћих и гостујућих бораца, из Русије, Бразила, Турске, Азербејџана, Босне и Херцеговине и Србије.

Спектакл су отворили учесници мини турнира, у којем је планирано да се победници из прве две борбе сретну у седмој борби спектакла, пред главну борбу вечери.

Фото: SBC

У првој борби, Јован Зделар експресно је славио у борби против Драгана Драгојевића, гушењем у првој рунди.

Фото: SBC

У другом мечу вечери снаге су одмерили турски борац Емран Хафизоглу и Бојан Асак из Србије. Емран је до победе стигао техничким нокаутом.

Фото: SBC

Нажалост, током одличног наступа турски борац је сломио шаку, тачније метакарпалну кост, и није био у стању да наступи у планираној борби против Јована Зделара.


У трећој борби млади борац из Врања, а који живи и тренира у Новом Саду, Андрија Стојиљковић, стигао је до првог профи тријумфа одличним наступом против искуснијег Антониа Зовака.

Фото: SBC

Опасни дагестански професионалац Дауд Гаџијев одрадио је врхунску борбу и у свом првом профи наступу победио искусног Орхана Велијева који је иза себе имао девет победа, и свега један пораз. Гаџијев се побринуо да се Орхану у скор упише нови пораз, гушењем у првој рунди.

Фото: SBC

Пета борба донела нам је окршај руског борца азербејџанских корена Елвина Алакбарова и младог Милана Ћулибрка. У одличној борби, у којој се чинило да Милан на самом крају прве рунде може да стигне до велике победе, у паузи између рунди, Миланов угао предаје борбу и ставља здравље свог борца на прво место.

Фото: SBC

Шеста борба донела је борбу заиста највишег нивоа, окршај Верлесона Рибеира из Бразила, који је у походу на петнаести профи тријумф укрстио рукавице са искусним руским борцем Ниџатом Имановим. Након правог рата у SBC Revenge октагону, једногласном одлуком судија за победника је проглашен бразилски борац, Рибеиро.

Фото: SBC

У главној борби вечери миљеник домаће публике, млади Давид Течер из Суботице, борио се против Елчина Алијева из Азербејџана. Давид је експресно борбу решио у своју корист и славио гушењем у првом минуту борбе.

Фото: SBC

На тај начин је у великом стилу завршена још једна SBC Revenge манифестација, која је, како наводе организатори, само увод у један од највећих догађаја године, који ћемо имати прилику да испратимо у Зрењанину, у октобру.

  1. Јован Зделар победио Драгана Драгојевића гушењем 1R 1:18
  2. Емран Хафизоглу победио Бојана Асака техничким нокаутом TKO (Punches) 1R 0:48
  3. Андрија Стојиљковић победио Антониа Зовака техничким нокаутом TKO (Punches) 1R 1:33
  4. Дауд Гаџијев победио Орхана Велијева гушењем (Rear- Naked Choke) 1R 2:08
  5. Елвин Алакбаров победио Милана Ћулибрка техничким нокаутом TKO (Retirement) 1R 5:00
  6. Верлесон Рибеиро победио Ниџата Иманова једногласном судијском одлуком (Unanimous) 3R 5:00
  7. Давид Течер победио Елчина Алијева гушењем (Rear-Naked Choke) 1R 0:33
Фото: SBC

Преузмите андроид апликацију.


SBC 33 Revenge: Uspešno završen još jedan istorijski MMA spektakl (FOTO/VIDEO)