Почетна > Нови Сад

Нови Сад Остали спортови У октагону

„SBC 37 Revenge“ у Новом Саду: Богдановић потврдио класу, „UFC“ све ближе

Престижна ММА организација, „Serbian Battle Championship“, спектаклом у Новом Саду спустила је завесу на овогодишња издања мешовитих борилачких вештина.
богдановић sbc
Фото: SBC
„SBC“ је одржао 37. по реду вече ратника уједно и деценију од прве на СПЕНСУ под банером ове организације.

Највећу пажњу привукла је главна борба вечери и наступ непораженог Предрага Богдановића који је највећи таленат регионалне сцене и мајстор партерне борбе.

Бриљирао је Богдановић савладавши у родном граду борца из Киргистана Амана Абдраијмова, без обзира што је ривал пружио жесток отпор.

Уписао је наш млади ас 11. узастопни тријумф и још једном потврдио да је све ближи „UFC“ сцени.

За „SBC 37 Revenge“ била је најављена Предрагова борба за шампионски појас против првака из Бразила Џексона Торторе, међутим трагична смрт Џексоновог тренера и пријатеља разлог је због којег је ова борба одложена за март наредне године.

sbc
Фото: SBC
Непоражени млади таленат из Суботице Давид Течер за противника је имао киргистанца Доишонкула Уулуа којег је савладао гушењем у другој рунди.

Наш Огњен Димић у највећем изазову досадашње каријере, против опасног професионалца Акбара Гадзхиекперова није успео да слави у овом сусрету, судије су једногласно доделили победу Дагестанцу.

Организатори су традиционално приредили ММА спектакл највишег нивоа за крај 2021. године.

„SBC Revenge“ је свим љубитељима ММА спорта за празнике и Нову годину поклонио бесплатан пренос спектакла путем интернета.

Одложени пренос манифестације љубитељи ће моћи  да погледају 26. децембра 2021. на ТВ Б92.

„Одржали смо традицију, нисмо ни посустали ни одустали упркос тешким временима услед свега што је донела панедмија вируса корона. Остали смо доследни себе, доследни наше ратничке крви и спорта који је део наше душе и којим завршавамо сваки наш дан. Једном ММА ратник, заувек ММА ратник. Ко једном осети моћ тријумфа у октагону, никада му не окреће леђа, веран му је заувек. Обележили смо десет година од првог „SBC“ спектакла на СПЕНСУ и поносни смо на све што смо до сада урадили, иза нас је 37 ММА догађаја, настављамо даље у још јачем ритму и са још бољим фајт картама. У 2022. обећавамо померање свих граница које смо поставили, а до тада непрестани рад који нас је И довео до свих резултата које смо остварили“, закључио је први човек „SBC“ организације Бојан Михајловић.

Otvoreno prvenstvo u umetničkom klizanju – Novi Sad na ledu 2021.

Преузмите андроид апликацију.