Почетна > Србија
Србија

Регионални привредни форум „Западни Балкан до 2030 и даље“ почиње сутра у Београду

У Београду ће сутра почети дводневни регионални привредни форум на коме ће се разговарати о економским и политичким перспективама, изазовима и актуелностима на пољу одрживог развоја у земљама Западног Балкана до 2030. године и касније.
Фото: Wikimedia Commons

На отварању форума „Западни Балкан у 2030 и даље“ ће се обратити амбасадорка Немачке у Србији Анке Конрад, министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић,  директор Одбора немачке привреде за источну Европу Михаел Хармс, председник Немачко-српске привредне коморе Милан Грујић.

У сарадњи са Одбором немачке привреде за источну Европу, Немачко-српска привредна комора организује привредни форум у хотелу Краун плаза Плаза поводом обележавања јубилеја – 20. година постојања програма стипендија немачке привреде “Зоран Ђинђић”, наводи се у саопштењу Немачко-српске привредне коморе.

Посетиоци ће имати прилику да чују различите перспективе из економског, политичког и цивилног сектора, са посебним фокусом на теме: регионални економски развој, задржавање талената насупрот “одливу мозгова”, комплексност Зеленог споразума и промене које он намеће у борби против климатских промена и заштите животне средине.

Na VMA potpisan ugovor vezan za projekat transplantacije organa

Преузмите андроид апликацију.