Рецепт за једноставну тестенину са поврћем.
Састојци:
- 300 грама таљатела
- 2 кашике маслиновог уља
- 2 чена белог лука
- 400 грама пасираног парадајза
- со
- бибер
- пармезан
Припрема:
Таљателе кувајте у сланој води осам до 10 минута. У тигању загрејте маслиново уље, додајте ситно исецкан бели лук и пржите га док не омекша, око један минут. Пасирани парадајз додајте у тигањ са белим луком, промешајте и оставите да се кува на умереној температури око 10 минута. Процедите таљателе и додајте их у парадајз сос. Промешајте да се све лепо сједини. Поспите пармезаном и послужите.
Пријатно!
Kako izabrati papriku za ajvar? Ove smernice su zlata vredne
Преузмите андроид апликацију.