Врела свињска ребарца са рузмарином чији се мирис шири по целом домаћинству подсећају нас да је време заједничком породичном ручку.
Састојци:
- 2 кашике маслиновог уља
- 2 кашичице соли
- 1 кашичица бибера
- 1 килограм свињских ребараца
- 4 уситњена чена белог лука
- 4 сецкане гранчице рузмарина
- 1 кашика сенфа
- 2 кашичице млевеног коријандера
Припрема:
Добро усолите и побиберите свињска ребарца. Премажите ребарца сенфом и уваљајте у мешавину коријандера, белог лука и рузмарина. Загрејте рерну на 200 степени. Благо науљите плех и поређајте ребарца. Ставите плех са ребарцима у рерну и пеците око 20 до 25 минута, док ребарца не буду средње печена или по укусу. Оставите ребарца да се прохладе 10-так минута пре сервирања. Пре послужења поспите ребарца свежим рузмарином и послужите са печеним кромпирићима и вашом омиљеном салатом.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.