Punjena jaja su odlično predjelo, a zahvaljujući raznim punjenjima odličan su izbor za svakog gosta.
Sastojci:
- 9 jaja
- 100 grama tunjevine iz konzerve
- 100 grama mesa škampa
- 100 grama svežeg krem sira
- 100 grama majoneza
- 100 grama rendanog parmezana
- masline
- so i biber
- kašika začinskog bilja
Priprema:
Kuvajte jaja 10 minuta. Ohladite ih pod mlazom hladne vode, ogulite i isecite po dužini. Izvadite žumanca.
Pripremite 3 punjenja.
Prvo:
Čvrstim mikserom umutite žumanca sa oceđenom tunjevinom i 2 kašike krem sira. Posolite i pobiberite.
Drugo:
U trećinu prvog fila umešati mleveno meso škampa (6 celih ostaviti za ukras) i još 2 kašike majoneza. Posolite i pobiberite.
Treće:
Pomešajte dobro oceđen sveži sir sa parmezanom, sitno seckanim maslinama i začinskim biljem. Posolite.
Špricom napunite filove polovinom belanaca i ukrasite.
Prijatno!
Preuzmite android aplikaciju.