Domaći specijalitet bez kojeg se ne može zamisliti ručak našoj zemlji.
Sastojci:
- celo pile
- zelen (šargarepa, peršun, paškanat, celer)
- 1 žumance
- kisela pavlaka
- sok od limuna
- suvi biljni začin, biber
Priprema:
U šerpi skuvajte povrće i pile. Kad je meso skuvano izvadimopile iz supe (ali vodu ne prospipajte) i izdvojimo meso od kostiju, odstranimo i kožicu, a potom iseckamo na sitne kockice. Izvaditi i povrće iz supe i iseckati što sitnije. U bistru supu vratimo seckano meso i povrće. Začinimo sa dosta začina, bibera i dodamo malo kisele pavlake, žumance i sok od limuna. Možete dodati knedle ili rezance. Krčkamo još malo i supa je spremna.
Prijatno!
Vratite energiju i regulišite varanje: Pet razloga zbog kojih je dobro jesti banane
Preuzmite android aplikaciju.