Почетна > Србија
Србија

Рат и хаос у прозападној опозицији! Саво оптужио Ђиласа да му обара листу, Ђилас узвратио: Саво, твоји кандидати су фантоми!

Саво Манојловић, наиме, за обарање листе покрета Крени – Промени на Врачару директно је оптужио лидера ССП-а Драган Ђиласа.
Фото: PrtSc/24 седам

У опозиционим редовима, пљуште оптужбе на рачун фантомских бирача, али и подметања и обарања листа.

Саво Манојловић, наиме, за обарање листе покрета Крени – Промени на Врачару директно је оптужио лидера ССП-а Драган Ђиласа.

„Контактирали смо представнике ЦРТЕ поводом вести да су оборили листу Крени – Промени на Врачару. Црта се не бави контролорима избора на општинском нивоу, иако се њихов адвокат налази на листи сарадника. Иза обарања листе стоји Драган Ђилас“, написао је Манојловић на мрежи X.

Уследио је одговор Ђиласа и нова оптужба да се на тој листи налазе фантомски кандидати:

„Не знам адвоката Тупањца који се жалио суду, никад га у животу нисам видео. Али знам да листа Крени – Промени на Врачару има 230 потписа мање од законског минимума, да има два фантомска кандидата за одборнике који су мењали пребивалиште, као и да доктор правних наука није испоштовао законом предвиђен однос жена и мушкараца на листи“, написао је Ђилас.

Е сад, можете пустити машти на вољу како би изгледало када би у рукама имали још и власт.

Besplatni pregledi mladeža u 13 gradova Srbije

Преузмите андроид апликацију.