Почетна > Нови Сад

Нови Сад Сервисне информације

Привремена измена траса линије 7Б, 10, 11А, 14, 41, 42, 43, 51Б, АПТИВ

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 06. јуна до завршетка радова привремено се мењају трасе аутобуских линија број 7Б, 10, 11А, 14, 41, 42, 43, 51Б, АПТИВ.
Фото: Градске инфо

Због забране одвијања саобраћаја на Булевару Јаше Томића на потезу од Булевара ослобођења до Улице Париске комуне, аутобуски саобраћај на наведеним линијама одвијаће се на следећи начин:

Линија 11А

Полазно стајалиште линије 11А биће измештено на стајалиште „Булевар ослобођења/ Булевар Јаше Томића“ (испред пекаре“Клас“). Од почетног стајалишта аутобуси на линији 11А саобраћаће право до раскрснице Булевара oслобођења и Булевара краља Петра I, скретаће десно на Булевар краља Петра I, затим лево у Хајдук Вељкову улицу и даље настављати редовном трасом.

На измењеном делу трасе користиће се сва стајалишта постојећих линија.  11Б саобраћаће редовном трасом.

Линија 7Б, 10, 14

Смер од Футошке пијаце према Железничкој станици
Од раскрснице Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I, аутобуси ће скретати лево на Булевар краља Петра I, затим десно у Руменачку улицу и даље саобраћати право до раскрснице са Булеваром Јаше Томића, одакле ће настављати својом редовном трасом.

На измењеном делу трасе користиће се сва стајалишта постојећих линија.

У супротном смеру све наведене линије саобраћаће редовном трасом.

Линија 41, 42, 43, 51Б, Аптив

Након изласка са „потковице“ испред Железничке станице аутобуси ће саобраћати право Булеваром ослобођења до раскрснице Булевар oслобођења/Булевар краља Петра I, скретаће десно на Булевар краља Петра I, десно у Руменачку улицу до раскрснице са Булеваром Јаше Томића и даље настављати редовном трасом.

На измењеном делу трасе неће се користити стајалишта постојећих линија.

У супротном смеру све наведене линије саобраћаће редовном трасом.

Radovi na uređenju biciklističkih staza u Futoškoj ulici

Преузмите андроид апликацију.