Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Привремена измена режима саобраћаја због одржавања манифестације у Петроварадину

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 29. 12. 2022. године до 02. 01. 2023.године привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 3, 3А, 9, 9А, 60, 61, 62, 63, 64 и 69 због затварања Београдске улице и дела Прерадовићеве улице у Петроварадину.
Фото: Градске инфо
Због одржавања манифестације „Тесла – светлосна галерија“, аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин:
Линије 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 и 64

Смер из Новог Сада

Након Варадинског моста аутобуси ће скретати десно на Каменички пут, десно на Кеј скојеваца, десно Рељковићевом улицом саобраћати до Прерадовићеве улице и даље настављати редовним трасама кретања.

На измењеном делу трасе користиће се изграђено стајалиште после силаска са Варадинског моста, те привремена стајалишта у Рељковићевој улици (испред кбр. 42а) и Прерадовићевој улици (наспрам кбр. 47).

Смер из Петроварадина

Од раскрснице улица Прерадовићеве и Рељковићеве аутобуси ће саобраћати Рељковићевом улицом, лево Улицом Кеј скојеваца и настављати даље преко Варадинског моста и редовним трасама кретања.

На измењеном делу трасе користиће се привременo стајалиштe у Рељковићевој испред кбр. 39 и привремено стајалиште на кеју Скојеваца (непосредно пре укључења на Варадински мост).

Линија број 69

Смер из Новог Сада

Након Варадинског моста аутобуси ће скретати десно на Каменички пут, десно на Кеј скојеваца, десно Рељковићевом улицом саобраћати до Прерадовићеве улице, скретати десно у Прерадовићеву улицу, лево у Улицу Дунавске дивизије и даље настављати редовном трасом кретања.

На измењеном делу трасе користиће се изграђено стајалиште после силаска са Варадинског моста, привремено стајалиште у Рељковићевој (испред кбр.42а) и привремено стајалиште Дунавске дивизије /Прерадовићева.

Смер са Чардака

Од раскрснице улица Дунавске дивизије и Прерадовићеве аутобуси ће скретати десно у Прерадовићеву улицу, лево у Рељковићеву улицу, затим лево Кејом скојеваца и настављати преко Варадинског моста и редовним трасама кретања.

На измењеном делу трасе користиће се привремена стајалишта у улици Дунавске дивизије-Прерадовићева, у Рељковићевој (испред кбр. 39) и на кеју Скојеваца-непосредно пре укључења на Варадински мост.

Red vožnje gradskih autobusa za vreme praznika

Преузмите андроид апликацију.