Почетна > Бизнис
Бизнис

Преносиви електромотор претвара сваки бицикл у е-бицикл

Градски путници који као превозно средство преферирају бицикл ће се сложити да вожња бицикла од тачке А до тачке Б може бити солидан тренинг.
бицикл
Фото: Pixabay/u_d7hddm5o

Е-бицикли са батеријском ,,асистенцијом“ су одлични када вам је потребна мала помоћ, али су често скупи и често су на мети лопова. Зато је један стартап из Бруклина одлучио да дизајнира ,,CLIP“, преносиви и монтажни електромотор који претвара сваки бицикл у електрични бицикл.

Тај уређај за конверзију у електрични бицикл изгледа баш као и предмет по ком је добио име – а то је штипаљка. Овај мотор је компатибилан са свим градским, друмским и хибридним бициклима који имају предњи точак величине од 26 до 28 инча. ,,CLIP“ је тежак колико и лаптоп, стаје у ранац и можете једноставно да га закачите и скинете са свог бицикла кад год пожелите. Са црним оквиром и бочним панелима од брушеног алуминијума, он изгледа елегантно и довољно модерно да се уклопи у изглед сваког бицикла.

Немачка компанија Фолксваген жели да прода своју фабрику за склапање аутомобила у руском граду Калуга, а казахстанска компанија Азија Ауто, која се налази у источном граду Оскемен, могла би да буде потенцијални купац јер има лиценцу за производњу аутомобила Волксваген и Шкода, известио је руски лист „Ведемости“.

Он укључује електромотор снаге 450 W који напаја батерија снаге 36 V и 144 Wh, чиме се корисницима омогућава максимална брзина од 24 km/h уз аутономију од 16-24 km. ,,CLIP“ се може напунити до 100% за свега 40 минута, тако да ћете увек бити спремни за покрет.

Neto profit Stelantisa 8 milijardi evra u prvoj polovini 2022. godine

 

Преузмите андроид апликацију.