Почетна > Србија
Србија

Председник Вучић разговарао са познатим новинаром Такером Карлсоном

Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Будимпешти са америчким политичким коментатором Такером Карлсоном.
Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav

„Разговор са једним од највећих новинара данашњице Такером Карлсоном, човеком широког образовања и јединствене новинарске смелости. Свакако велики изазов за мене, али и изузетна прилика за размену мишљења о бројним темама које оптерећују геополитичку агенду данашњице“, написао је председник Вучић на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“, уз фотографију са сусрета.

Вучић борави у Будимпешти поводом Дана државности Мађарске и отварања Светског првенства у атлетици.

Он се раније данас састао са мађарским премијером Виктором Орбаном у Кармелићанском манастиру, а у поподневним сатима очекује га билатерални сусрет са председником Турске Редзепом Тајипом Ердоганом.

Председник Вучић разговарао је и са српским атлетичарима који учествују на Светском првенству у атлетици које се одржава у Будимпешти.

У вечерњим сатима, са премијером Мађарске и осталим светским лидерима пратиће ово спортско такмичење, а након тога присуствоваће пријему поводом 20. августа – Дана државности Мађарске.

Вучић се јуче састао са председницом Мађарске Каталин Новак, а у Сентандреји је примио  орден Епархије будимске првог реда.

Vučić: Moja politika je da samostalna politika, a ne sedenje na dve stolice

Преузмите андроид апликацију.