Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Правничко вече поводом Дана жена у СНП-у

Може се бити успешна правница у привреди, правосуђу, па и у новинарству, а притом имати и породицу, али уз много рада, упорности и подршке најближих, рекле су синоћ учеснице Правничке вечери које је поводом Дана жена одржана у Српском  народном позоришту Новом Саду, у организацији „Кец групе”.
Фото: PrtSc/linkedin.com/in/jelena-ivanovic

Данас је у српском правосуђу две трећине жена. Велики број представница лепшег пола изградило је каријеру у професури и привредним делатностима. У исто време, многе од њих су и мајке, супруге, сликарке, музичарке, песникиње и добре пријатељице, а имају и додатне послове као што је мрежни маркетинг, образовање младих, писање и научни рад.

Правничко вече окупило је неколико десетина студенткиња права које су желеле да чују различита искуства и добију мотивацију за развој свог пословног пута.

На панелу су говориле судија Привредног апелационог суда Данијела Дукић, председница Прекршајног суда у Бечеју Снежана Башић, правобранилац у Бечеју Љиљана Андрић, професорка Правног факултета у Новом Саду др Драгана Ћорић, руководилац  службе за заштиту корисника и људске ресурсе у „Рателу” Јелена Ивановић, корпоративне правнице компаније „Инфостуд” Лаура Чешић и Жељка Копуновић.

Otvoren Evropski parlament mladih u Novom Sadu

 

Преузмите андроид апликацију.