Почетна > Индекс
Актуелно Индекс Нови Сад

Позив студентима за учешће у програму „Eugloh Joint Innovation Challenges“ који се одржава у Сегедину

Универзитет у Новом Саду позива студенте да се пријаве за учешће у програму „EUGLOH Joint Innovation Challenges Program“.
програму
Фото: Pexels/Andrea Piacquadio

Европска универзитетска алијанса за глобално здравље – ЕУГЛОХ, која обухвата девет престижних универзитета из Европе, међу којима је и Универзитет у Новом Саду, фокусира се на образовање и иновације, са примарним циљем да допринесе решавању изазова у домену глобалног здравља.

Студенти Универзитета у Новом Саду и других универзитета чланова конзорцијума ЕУГЛОХ имају прилику да учествују у програму Joint Innovation Challenges Program и проведу једну недељу у Сегедину у Мађарској, где ће им трошкови пута и боравка бити покривени из средстава пројекта ЕУГЛОХ.

Рок за пријаву за учешће студената је 12. март 2023. године.

Програм ће почети 17. марта 2023. године и трајаће девет недеља, завршно са финалним догађајем Demo Day који ће се одржати од 15. до 19. маја 2023. у Сегедину.

Студенти ће имати прилику да представе своју иновативну пословну идеју професионалном жирију из мреже ЕУГЛОХ.

Учешћем на такмичењу студенти могу да освоје 5 ЕСПБ поена, сертификат о учешћу, боравак у Сегедину, као и да стекну увид у мултидисциплинарни приступ развоју бизнис идеје и професионалну подршку у погледу стицања нових практичних вештина, уз дружење са другим студентима са универзитета ЕУГЛОХ мреже.

Детаљне информације и пријавне формуларе можете пронаћи овде.

Da li znate koja je najveća biblioteka na svetu? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.