Почетна > Србија
Србија

„Пошта Србије“ – лидер у овом делу Југоисточне Европе

„Пошта Србије“ постаће лидер у овом делу Југоисточне Европе, како би спремно дочекала примену пројекта „Отворени Балкан“, најављено је на прослави 183. рођендана тог јавног предузећа у Новом Саду. За кориснике поштанских и других услуга, у плану су бројне новине, укључујући и потезе „Поште Србије“ на подизању нивоа друштвене одговорности.
Фото: Градске инфо

Систематизација радних места је први у низу корака да „Пошта Србије“ буде конкурентнија и ефикаснија на тржишту.

Што се услуга тиче, ради се на повећању броја пакетомата на 1000, обнављају се поштански објекти. Oд новина планирана је дигитализација појединих сервиса, као и обнова возног парка у циљу очувања животне средине.

„С једне стране уводимо соларне панеле који ће бити уграђени у Новом Саду, Београду и Нишу. Паралелно са тим, планирана је набавка електричних возила и на тај начин показаћемо друштвену одговорност“, рекао је Зоран Ђорђевић – в.д. директора ЈП „Пошта Србије“.

Први град у Србији, који ће имати поштанска еко-возила биће Нови Сад. Када смо већ код Новог Сада и свима познатог и недовршеног објекта у центру, информација да ће се још сачекати на отварање „Поште будућности“ како је најављено прошле године. Jер се и даље, по речима директора Зорана Ђорђевића решава питање имовинско-правних односа.

Otvorena nova pista na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ (FOTO)

 

Преузмите андроид апликацију.